Disclaimer

Deze website, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van FairtradeZutphen. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van FairtradeZutphen. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt met constante zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. FairtradeZutphen behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
 
Hoewel FairtradeZutphen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is FairtradeZutphen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Laatste nieuws

09

APR

2014

Vrijwilligers gezocht!

Help mee om van Zutphen een Fairtrade Gemeente te maken, waar je overal eerlijke producten kunt kopen!


28

JUN

2013

Fairtrade Cupcakecup op film

Op maandag 3 juni 2013 organiseerden vrijwilligers van Fairtrade Zutphen de allereerste Fairtrade Cupcakecup. Leerlingen van gr


19

JAN

2013

Werkgroep Scholen enthousiast van start!

De werkgroep Scholen is deze week enthousiast van start gegaan! Er wordt een gewelig leuk idee uitgewerkt waarover we nu nog ev


Lees hier meer nieuws